Om oss - Fokus på Livsmedel och Utrustning - PrepHaven

DETTA ÄR VÅR BERÄTTELSE

Om oss

När det oväntade händer vill vi att du ska vara förberedd.

PrepHaven har sitt främsta fokus på livsmedelsprodukter och utrustning för antingen nödsituationer eller friluftsaktiviteter. Bolagen vi jobbar med är välrenommerade tillverkare av kvalitetsprodukter inom dessa områden.

Vi är exklusiva agenter för ReadyHour och Emergency Essentials: BePrepared. De är experter på mat och förpackningar för långtidsförvaring och teknik för torkning som bevarar matens näring i 25-30 år. De har flera decenniers erfarenhet av krisberedskap och friluftsliv så de vet vad du behöver – och vad du inte behöver.

Livsmedelsprodukterna kommer torkade i en mängd olika förpackningar, från stora till små samt förpackningar med spannmål, baljväxter och annan bulk mat. Vår ambition är att kunna erbjuda alla livsmedel du behöver, inklusive frukt, grönsaker, baljväxter, spannmål, mejeriprodukter, kryddor och produkter till bakning och naturligtvis efterrätter. Detta för att man ska ha enkel tillgänglighet till allt man behöver i sitt matlager eller på en utflykt.

Vårt sortiment av produkter kan bekvämt förvaras i stugan, lägenheten, i hemmets skafferi och förråd, eller till exempel i husvagnen eller båten eftersom måltiderna är förpackade i helt förseglade, vattentäta och lufttäta behållare.

Det är viktigt för oss på PrepHaven att du känner dig trygg i dina preppingförberedelser och att du kan vara väl förberedd på semester eller friluftsliv. Vi är dedikerade till att förse dig med kvalitativ information så att du kan fatta ett välgrundat beslut baserat på dina behov.

PrepHavens Favoriter (3 måltider, 16 portioner)

En box med PrepHavens utvalda favoriter är här! Produkter som passar lika bra för Hemberedskap som för Fri...

ReadyHour Enveckaspaket (7 maträtter / 50 portioner + dryck)

Detta enveckaspaket innehåller mat för en vecka för minst en person, vilket är vad MSB rekommenderar att m...