·
·

Varumärken

BePrepared & ReadyHour Vi på PrepHaven är de enda distributörerna av BePrepared och ReadyHour produkter i Norden (Sverige, Norge, Danmark och Finland). Vi är stolta över att arbeta med dessa företag eftersom de har varit experter inom sitt område i flera decennier i USA, där de har finslipat sin expertis inom överlevnadsprodukter för nödsituationer samt […]

Share

BePrepared & ReadyHour

Vi på PrepHaven är de enda distributörerna av BePrepared och ReadyHour produkter i Norden (Sverige, Norge, Danmark och Finland).

Vi är stolta över att arbeta med dessa företag eftersom de har varit experter inom sitt område i flera decennier i USA, där de har finslipat sin expertis inom överlevnadsprodukter för nödsituationer samt för friluftsliv.

De är experter på förpackningar för lång hållbarhet, lufttorkning och frystorkningsteknik, näringsskydd och kan naturligtvis konsten att bevara mat som är utsökt imorgon såväl som om 25-30 år.

Livsmedelsprodukterna kommer lufttorkade och frystorkade i en mängd olika förpackningar. Från stora och små burkar till mathinkar och måltidspåsar. Vi erbjuder alla livsmedel du behöver inklusive frukt, grönsaker, baljväxter, spannmål, kött, mejeriprodukter, kryddor och bakvaror samt naturligtvis desserter.

Bortsett från mat tillverkar de också nödprodukter, bug-out-väskor, auto-kit och ett brett utbud av utomhus och andra nödutrustningar som kommer att vara till nytta under en nödsituation eller te.x. när du är ute och campar.

Om du som kund är intresserad av någon av deras övriga produkter som vi för närvarande inte säljer här på denna webbplats, besök gärna beprepared.com eller readyhour.com för att se deras stora utbud av produkter.

 

30-dagars paket

Share